ΕΛΛΑΔΑ

Αμαλιάδα: 16χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον αδελφό και το θείο της

Αμαλιάδα: 16χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον αδελφό και το θείο της

Με μεγάλη προσοχή λόγω των δεδομένων της υπόθεσης, ερευνούν οι Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές τις καταγγελίες ενός 16χρονου κοριτσιού από χωριό του δήμου Ήλιδας.

Η νεαρή, η οποία έχει φύγει από το σπίτι της, πριν από περίπου ένα μήνα και διατηρεί σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, φέρεται να κατήγγειλε πως το 2018 έπεσε θύμα βιασμού από το θείο και αδερφό της.

Η καταγγελία αυτή ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει σπίτι της, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με το φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα, την άκουσαν με πολλή προσοχή να τους εκμυστηρεύεται τους λόγους για τους οποίους έφυγε από το σπίτι της: προκειμένου, όπως φέρεται να είπε, να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που κατήγγειλε, εμπλέκοντας τα δύο συγγενικά της πρόσωπα, το θείο και τον αδελφό της. Σημειώνεται πως οι γονείς της είναι διαζευγμένοι και η μητέρα της ζει τα τελευταία χρόνια σε άλλη περιοχή.

Όπως πάντως αναφέρει το ilialive.gr, τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία στις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί πάντως το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ