ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για οικογένεια στο Παγκράτι: Άρπαξαν ανήλικο και μπούκαραν στο σπίτι του

Τρόμος για οικογένεια στο Παγκράτι: Άρπαξαν ανήλικο και μπούκαραν στο σπίτι του
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σκηνές τρόμου έζησε μια οικογένεια στο Παγκράτι. Κακοποιοί άρπαξαν από τη μέση του δρόμου τον έναν γιο της οικογένειας, τον έβαλαν στον πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου τους και αφού του απέσπασαν τα κλειδιά εισέβαλαν στο διαμέρισμα που διαμένει με τα συγγενικά του πρόσωπα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/05) όπου οι κακοποιοί μετά από παρακολούθηση άρπαξαν τον 17χρονο στην περιοχή του Ζωγράφου. Αφού του πήραν χρήματα και οτιδήποτε είχε πάνω του, στη συνέχεια μέσω της ταυτότητας είδαν τη διεύθυνση του σπιτιού του.

Έχοντας στην κατοχή τους τα κλειδιά του διαμερίσματος μπήκαν ανενόχλητοι σε αυτό. Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς του 17χρονου και ο μικρότερος κατά δύο έτη αδερφός του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές με τον πατερά να δίνει μάχη με τους ληστές. Ο 55χρονος οικογενειάρχης Μάκης Παπαδάτος κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τους κακοποιούς τραυματίστηκε σε πολλά σημεία τους σώματος του, ενώ οι γείτονες που αντελήφθησαν το περιστατικό βγήκαν στα μπαλκόνια κι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Ο 55χρονος περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN τον εφιάλτη που βίωσε ο ιδίος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. «Απήγαγαν το γιο μου, του έκλεψαν ότι είχε πάνω του και τον έβαλαν στο πορτ παγκάζ ενός αυτοκινήτου. Με τα στοιχεία της ταυτότητας ήρθαν στο σπίτι. Είπαν ότι έχω το παιδί σου και ότι θα το σκοτώσουν. Δώσε μας ότι έχει και δεν έχεις. Μας έβαλαν σε ένα σημείου του σπιτιού και μας απειλούσαν με μαχαίρια και πιστόλια. Εμένα με χτύπησαν στο κεφάλι αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος μου. Χτύπησαν και τον μικρότερο γιο μου».

Οι ληστές τελικά αφού πήραν κάποια αντικείμενα από το σπίτι στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι κινήσεις τους μάλιστα καταγράφηκαν και από κάμερες κατοίκων της περιοχής.

Στις εικόνες αποτυπώνεται και ο 55χρονος πατέρας ο οποίος προσπάθησε να καταδιώξει τους ληστές.

Τελικά οι κακοποιοί παράτησαν το αυτοκίνητο τους στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι και εξαφανίστηκαν στα στενά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της αστυνομίας όπου σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι δεν είναι κλεμμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ