Καταγγελίες Τσελέντη για μεγάλη ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα
Σε προειδοποίηση για τεράστια ρωγμή στη γέφυρα του Φαληρικού Δέλτα προειδοποιεί ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Τσελέντης.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κ. Τσελέντης έχει ανεβάσει μια φωτογραφία από το επίμαχο σημείο.
«Η ρωγμή που απεικονίζεται είναι άκρως επικίνδυνη και κανένας δεν θα ήθελε να σκεφτεί τι θα γινόταν στην περίπτωση ενός σεισμού» αναφέρει ο κ. Τσελέντης, και συμπληρώνει: «Αυτές είναι οι υποδομές της σύγχρονης σεισμογενούς Ελλάδας, σαν δε ντρέπεστε».
Διερωτάται δε, αν στον επόμενο μεγάλο σεισμό «θρηνήσουμε θύματα, ποιος θα φταίει, θα σφυρίζετε αδιάφορα όπως στο Μάτι;».

ΕΛΛΑΔΑ
Πώς μπορείτε να εκδώσετε την ψηφιακή κάρτα Δακτυλίου στον Δήμο Αθηναίων - Ποιοι είναι δικαιούχοι
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων στον Εθνικό Κουμπαρά - Πώς θα λειτουργεί
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Φωτιά στη «Φωλιά του Αετού» του Χίτλερ: Μία σύλληψη υπόπτου - Οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Τα «Τέμπη» της Σερβίας βαρόμετρο για τις εκλογές- Το κίνημα που έγινε κόμμα και απειλεί τον Βούτσιτς
23:46
ΚΟΣΜΟΣ