Θλίψη στην Καλαμάτα: Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα της προπόνησης
Θλίψη για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς το απόγευμα της Τρίτης έχασε την ζωή του την ώρα της προπόνησης ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πρόκειται για 16χρονο από την Συρία, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας «ΑΟ Πατίστα» στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας (πρώην Σφαγεία).
Ο νεαρός, ένιωσε αδιαθεσία και διέκοψε προπόνηση. Στην συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνοδεία των υπευθύνων της ομάδας, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης για αρκετά λεπτά χωρίς όμως επιτυχία.
Αναμένεται η διενέργειανεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του νεαρού αθλητή, όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr.
«Βροχή δισεκατομμυρίων και ανέξοδες υποσχέσεις χωρίς σχέδιο» - Η αντίδραση Μαρινάκη για Ανδρουλάκη
22:13
Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά: Σε ετοιμότητα οι Αρχές - Περιπολίες και στη Ζάκυνθο
22:02
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Χαλκιδική λόγω του «Ράλλυ ΔΕΘ»
22:01
Βρετανία: Διαδήλωση κατά των μεταναστών και αντιδιαδήλωση κατά της ακροδεξιάς στο Πόρτσμουθ
21:50