Θλίψη στην Καλαμάτα: Πέθανε 16χρονος ποδοσφαιριστής την ώρα της προπόνησης
Θλίψη για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, καθώς το απόγευμα της Τρίτης έχασε την ζωή του την ώρα της προπόνησης ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πρόκειται για 16χρονο από την Συρία, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας «ΑΟ Πατίστα» στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας Καλαμάτας (πρώην Σφαγεία).
Ο νεαρός, ένιωσε αδιαθεσία και διέκοψε προπόνηση. Στην συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνοδεία των υπευθύνων της ομάδας, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψης για αρκετά λεπτά χωρίς όμως επιτυχία.
Αναμένεται η διενέργειανεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου του νεαρού αθλητή, όπως μεταδίδει το eleftheriaonline.gr.
ΧΡΗΜΑ
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
ΧΡΗΜΑ
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
ARTS & DESIGN