Λαμία: Προφυλακιστέος ο πατέρας που εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση
Στις φυλακή θα οδηγηθεί ο πατέρας από τη Λαμία που κατηγορείται ότι εξέδιδε, έναντι χρημάτων, την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση, αλλά και οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για ασέλγεια στη νεαρή.
Πληροφορίες του lamiareport.gr, αναφέρουν πως ο 53χρονος Λαμιώτης και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 59 και 60 ετών, θα οδηγηθούν στις φυλακές της Τρίπολης.
Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας που ανέλαβαν την υπόθεση δεν πείσθηκαν από τους ισχυρισμούς τους και ζήτησαν την προφυλάκιση και των τριών.
Αποχωρώντας από το Δικαστικό Μέγαρο, οι κατηγορούμενοι επανέλαβαν πως είναι αθώοι.
Η υπόθεση με την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 18χρονης, σήμερα, κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του 53χρονου πατέρα -δημόσιος υπάλληλος που διατηρούσε ιδιωτική επιχείρηση- υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.
Ο 60χρονος συλληφθείς είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του 53χρονου πατέρα και ο 59χρονος γείτονας της οικογένειας.
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56
Μήνυμα Νετανιάχου προς Ιρανούς: «Γιορτάστε την Πρωτοχρονιά σας - Σας παρακολουθούμε από ψηλά»
23:45