Έγκλημα στην Καλλιθέα: Η 29χρονη που στραγγαλίστηκε άνοιξε την πόρτα στο δολοφόνο της

Στο φιλικό περιβάλλον της 29χρονης Γεωργιανής, η οποία δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Καλλιθέα, στρέφονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Την άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο μικρών παιδιών, εντόπισε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτηρίου η θεία της, η οποία την αναζητούσε από την Κυριακή.
Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του θύματος και όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συχνά ακούγονταν καβγάδες από το διαμέρισμα. Σημειώνεται ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη και έτσι η αστυνομία εκτιμά ότι η 29χρονη άνοιξε η ίδια την πόρτα στο δολοφόνο της.
Τέλος, ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είχε πάρει τα παιδιά, κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση.

ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Διακοπή της ηλεκτροδότησης στη Νίκαια μετά τις Κάννες λόγω κακόβουλης ενέργειας
15:23
ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη ανταλλαγή αιχμαλώτων ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία - Η ανάρτηση Ζελένσκι
15:11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινή δήλωση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέας Αριστεράς, Πλεύσης Ελευθερίας προς τον πρωθπουργό για την Παλαιστίνη
14:57
ΚΟΣΜΟΣ
Μπριζ: Έκκληση στους τουρίστες να μην κλέβουν πέτρες από τα παραδοσιακά λιθόστρωτα της πόλης
14:45
ΚΟΣΜΟΣ