Καλαμάτα: Αναβλήθηκε ξανά η δίκη των επτά κατηγορουμένων για το θάνατο του εικονολήπτη
Αναβλήθηκε εκ νέου από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, η δίκη των επτά κατηγορουμένων για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού του 53χρονου εικονολήπτη το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου.
Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 10 Φεβρουαρίου του 2020.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις συνθήκες διεξαγωγής του σαϊτοπόλεμου, την οποία διεξάγει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Σημειώνεται πως ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ανακοίνωσε το τέλος του εθίμου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι μετά το θάνατο του Κώστα Θεοδωρακάκη: «Κανένα δημοτικό συμβούλιο δεν θα δεχθεί να συνεχίσει αυτή την ημινόμιμη κατάσταση».
Μέχρι τις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Youth Pass - Αναλυτικά η διαδικασία
00:30
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας το 2025
00:07
Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ
23:57
Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση επενδύει στη Sporos Μeals
23:53