ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και τρικάκια σε ομιλία του Μεϊμαράκη

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα και τρικάκια σε ομιλία του Μεϊμαράκη
EUROKINISSI/ ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Την ώρα που στην Αθήνα ομάδα αγνώστων πραγματοποίησε επίθεση με κροτίδες και πέτρες σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να πραγματοποιήσει παρέμβαση σε προεκλογική εκδήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, έξω από το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» βρέθηκαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου φώναξαν συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ομιλία του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία κράτησε τους διαδηλωτές μακριά από τον χώρο της εκδήλωσης.

Παρών στην κεντρική εκδήλωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

thes meimarakis koufontinas

Πηγή: thesfestival.gr

ΝΔ: Η επίθεση αυτή συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία

«Η ταυτόχρονη επίθεση αναρχικών σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις οποίες ήταν μάλιστα παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλήςδεν είναι απλά και μόνον άλλο ένα κρούσμα βίας από τα πολλά που ζούμε καθημερινά στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Η επίθεση αυτή συνιστά ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία», τονίζει η Πειραιώς.

«Θέτουμε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της: Η ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα είναι ευθύνη της συντεταγμένης πολιτείας. Οτιδήποτε τη διαταράξει θα βαρύνει προσωπικά τον κ. Τσίπρα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ