Λαμία: Θύμα βιασμού και η σύζυγος του άνδρα που φέρεται να εξέδιδε την κόρη του
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση της 18χρονης, την οποία φέρεται να εξέδιδε ο πατέρας της στη Λαμία.
Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ένας από τους γιους της οικογένειας μιλώντας στο Star, η μητέρα τους είχε πέσει θύμα βιασμού, αλλά ο πατέρας τους δεν το κατήγγειλε.
Ο βιασμός της έγινε γνωστός στις Αρχές από το ίδιο της το παιδί, το οποίο περιέγραψε πώς το έμαθε αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του.
Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πατέρας όσο και οι φίλοι του βρίσκονται στις φυλακές της Τρίπολης.
Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι στην απολογία τους και διέταξαν την προφυλάκισή τους.
Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν και πάλι ότι είναι αθώοι, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.
SPONSORED
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Μεσσηνία: Άνδρας έκλεψε όχημα και συνελήφθη μετά από τροχαίο
18:47
Στο στόχαστρο του Ιράν υποθαλάσσια καλώδια του Ορμούζ - Πώς θα επηρέαζε από τράπεζες έως τηλεργασία
18:36
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στη ΛΔ Κογκό
18:27
Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε δεχθεί πυροβολισμό
18:18