Στην εντατική ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος την Παρασκευή μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο του Βόλου μετά από πολυήμερη απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει.
Η συνήγορός του, Ιωάννα Κούρτοβικ επιβεβαίωσε στο CNN Greece την εισαγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
Είναι προφανές ότι η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη, λόγω της πολυήμερης απεργίας πείνας αλλά και της ηλικίας του, ανέφερε.
Ως προς το αίτημα προς το υπουργείο Δικαιοσύνης για την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο, η κ. Κούρτοβικ είπε ότι «δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη».
SPONSORED
Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να γίνουν παρελθόν
12:36
Πρόστιμο 270.000 ευρώ σε 55χρονο που εγκατέλειψε γατάκια σε οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη
12:25
Λοτζ: Η πιο «λιντσική» πόλη του κόσμου που μάγεψε τον Ντέιβιντ Λιντς
12:22
Τι βρέθηκε στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος στα Πατήσια:Ο στρατολόγος της Χαμάς και οι διασυνδέσεις
12:13