Άδεια Κουφοντίνα: Στήριξη της Ένωσης Εισαγγελέων στην Ξένη Δημητρίου
Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της καλύπτει πλήρως την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, για την άσκηση αναίρεσης στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.
Αναλυτικότερα, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος αναφέρει ότι «μετά την κριτική που ασκήθηκε για την ασκηθείσα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αναίρεση κατά βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που απέρριψε αίτημα κρατουμένου για χορήγηση τακτικής άδειας από το κατάστημα κράτησής του, δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενήργησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, στο οποίο περιλαμβάνεται και η άσκηση αναίρεσης κατά βουλευμάτων και δικαστικών αποφάσεων».
Συνεπώς, καταλήγει η Ένωση, «κάθε δήλωση από πολιτικά πρόσωπα που επιχειρεί να αποδώσει σκοπιμότητα στη συγκεκριμένη ενέργεια της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι τουλάχιστον ατυχής και βλάπτει το κύρος της Δικαιοσύνης».
Πέθανε ξαφνικά ο διακεκριμένος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης (vids)
20:12
Υπουργείο Εξωτερικών: Τη Δευτέρα νέα πτήση επαναπατρισμού από Ντουμπάι
19:59
Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Παπασταύρου για το Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ
19:42
Ιράν: Πάνω από 3.000 νεκροί - Άμαχοι οι περισσότεροι και 206 παιδιά
19:29