Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 16χρονος από ηλεκτροπληξία
Ένας 16χρονος έχασε στη ζωή του στο σπίτι τους στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο της Κρήτης από ηλεκτροπληξία.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost.gr, ο ανήλικος έπαθε ηλεκτροπληξία προσκαλώντας να αλλάξει τη λάμπα του φωτιστικού στο γραφείο του.
Η οικογένειά του ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο 16χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου που διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο μιικροσκόπιο η «απεξάρτηση» από τις ΗΠΑ: Η ώρα της στρατηγικής ενηλικίωσης της Ευρώπης και η ελληνική θέση - «Αυτονομία χωρίς ρήξη»
07:36
ΕΛΛΑΔΑ
Χωρίς ταξί και σήμερα Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Συνεχίζεται η απεργία των οδηγών
07:32
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τι λέει η ΤτΕ για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων - Τα εν εξελίξει project αξίας 12 δισ. ευρώ
07:25
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ: Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό ανοιχτά της Χίου με τουλάχιστον 15 νεκρούς - Εντείνονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους
07:15
ΕΛΛΑΔΑ