Πέθανε η Μπέμπα Κυριακίδου, η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη
Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μπέμπα Κυριακίδου, η οποία ήταν η τελευταία σύζυγος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Μανώλη Χιώτη.
Παντρεύτηκαν το 1967 μετά το χωρισμό του από τη Μαίρη Λίντα το 1966 και έμειναν μαζί τρία χρόνια, ως το θάνατό του το 1970.
Η Μπέμπα Κυριακίδου έκανε μεγάλη καριέρα τις δεκαετίες '50 και '60 και ήταν μια εντυπωσιακή χυμώδης γυναίκα, η οποία δεν περνούσε απαρατήρητη. Οι θαυμαστές της ήταν αμέτρητοι.
Μετά το θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή, τα χρέη που είχε από το σπίτι που είχε αγοράσει στον Ωρωπό, την ανάγκασαν να φύγει στην Αμερική. Εκεί, μετά από λίγα χρόνια,γνώρισε τον επόμενο σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη, ο οποίος έπασχε από σύνδρομο Down. Τότε, η Μπέμπα αποφάσισε να αφήσει εκεί τη δουλειά και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καιρός: Αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» ξανά την Ελλάδα - Προσοχή στις ευπαθείς ομάδες
Απόφαση «βόμβα» του ΣτΕ για δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και επίδομα αδείας
Στοιχεία σοκ: Σχεδόν κάθε μέρα ένα παιδί εξαφανίζεται στην Ελλάδα
Πάτρα: Iσόβια στον 37χρονο που σκότωσε τη θεία του - Τον πρόδωσαν οι κάμερες
21:06
Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μπάρες και λεωφορείο
20:57
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39