Θεσσαλονίκη: Συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα στο εκλογικό κέντρο του Τζιτζικώστα
Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιου Απόστολου Τζιτζικώστα, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»
Στο ίδιο εκλογικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, πέταξαν τρικάκια, ζητώντας να χορηγηθεί άδεια στον απεργό πείνας από τις φυλακές Βόλου όπου κρατείται.
Στο μεταξύ, με ανάρτηση τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναρχικές συλλογικότητες γνωστοποίησαν ότι την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησαν «παρέμβαση», όπως αναφέρεται, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, στο κτιριακό συγκρότημα, όπου στεγάζεται το Προξενείο των ΗΠΑ, στη Θεσσαλονίκη. Την ανάρτηση υπογράφουν οι συλλογικότητες «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης» και «Pueblo» και συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο φαίνεται να βγάζουν ένα πανό και να πετούν τρικάκια.
Με άλλη ανάρτηση στην ίδια ιστοσελίδα, το κείμενο της οποίας υπογράφεται από αυτοαποκαλούμενους «αναρχικούς/ες», γίνεται αναφορά σε «επίθεση στα γραφεία του ΛΑΟΣ» που βρίσκονται επί της οδού Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρεται στην ίδια ανάρτηση, η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (15/5) «με μπογιές στην πρόσοψη» και «προκαλώντας φθορές στην είσοδο» των συγκεκριμένων γραφείων, «ως ένδειξη αλληλεγγύης» στο πολύ-ισοβίτη της «17 Νοέμβρη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποιοι χάνουν δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και επίδομα αδείας μετά την απόφαση «βόμβα» του ΣτΕ
120 δόσεις: Τα 11 βήματα για να ρυθμίσετε τα χρέη σας στην εφορία
Ευρωεκλογές 2019 - Δημοσκοπήσεις: Η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και οι «εκπλήξεις»
Ο «βρικόλακας» του Νιου Φόρεστ - Οι περίεργες τελετουργίες και τα νεκρά ζώα σε εκκλησίες
23:03
Copernicus: Πάνω από 7.000 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά της Αιγιαλείας
22:51
Ο IDF θα αποχωρήσει από τη Γάζα μετά τον αφοπλισμό της Χαμάς, δηλώνει το Συμβούλιο Ειρήνης
22:39
«Τελευταία ευκαιρία» για το Ιράν οι συνομιλίες για το άνοιγμα του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ
22:27