Τι απαντά ο Δήμος Καλλιθέας για το ζήτημα των μαρίνων
Σοβαρή κρίση έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό μεταξύ των ναυτικών ομίλων της ναυταθλητικής μαρίνας Καλλιθέας και της δημοτικής αρχής με αφορμή μια σειρά από θέματα που αφορούν τα τέλη ελλιμενισμού, τη διαχείριση και την εμπορική αξιοποίηση της μαρίνας.
Το CNN Greece επικοινώνησε αρχικά με το γραφείο του δημάρχου Καλλιθέας ο οποίος μας παρέπεμψε στον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης της μαρίνας κ . Κωνσταντίνο Ευσταθίου. Ο κ. Ευσταθίου υποστήριξε ότι καλώς ο Δήμος διεκδικεί τα τέλη ελλιμενισμού από το 2013 έως το 2016 γιατί παρόλο που το νομικό πλαίσιο υπεγράφη τον Ιανουάριο του 2017 πριν ίσχυε ο γενικός κανονισμός του υπουργείου τουρισμού που ισχύει για όλες τις μαρίνες.
Απέρριψε τις αιτιάσεις ότι δήθεν ο Δήμος θέλει να κάνει την μαρίνα τουριστική καθώς διαθέτει μόλις 70 θέσεις ενώ αναφορικά με τα ζητήματα ασφάλειας είπε ότι θα γίνει σύντομα η συντήρηση των προβλητών και ότι θα ανατεθεί σύντομα σε αρμόδιο η αξιολόγηση των προβλημάτων.
Πετρούπολη: Άρπαξαν κοσμήματα από ηλικιωμένη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρίας
09:35
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεδριάζει η επιτροπή Δεοντολογίας για τους «11» - Στο κατώφλι της Βουλής νέα δικογραφία
09:28
Πασχαλινό τραπέζι: Αυξήσεις «φωτιά» - Πού κυμαίνονται οι τιμές στο αρνί, πόσο θα κοστίσει η μαγειρίτσα (vid)
09:19
Προειδοποίηση IDF σε Ιρανούς: Αποφύγετε τη χρήση των τρένων ως τις 9 το βράδυ
09:15