Τρικάκια υπέρ του Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης - Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα
Tέσσερα άτομα συνελήφθησαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης, διότι πέταξαν τρικάκια μέσα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Όπως έγινε γνωστό, κατά τις 9.30 το πρωί, τα συγκεκριμένα άτομα ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του δικαστικού μεγάρου απ' όπου πέταξαν τα τρικάκια, με συνθήματα υπέρ του πολυ-ισοβίτη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ενώ επιχείρησαν να κρεμάσουν και πανό.
Έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς του τμήματος τάξης δικαστηρίων που τους προσήγαγαν, ενώ διατάχθηκε από τον εισαγγελέα η κράτησή τους για διατάραξη οικιακής ειρήνης.
Στο μεταξύ, νωρίτερα έγιναν δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών εντός των δικαστηρίων και, όπως αποδείχθηκε από τις επιτόπιες έρευνες των αστυνομικών, επρόκειτο για «φάρσες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νίκι Λάουντα: Το σοκαριστικό ατύχημα και η επιστροφή του στη Formula 1
Πανελλήνιες εξετάσεις 2019: Ποιοι υποψήφιοι θα πάρουν 350 ευρώ
Τσίπρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η μη μείωση του αφορολόγητου να έρθει πριν τις εθνικές εκλογές
ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ : Στην Επιτροπή Δεοντολογίας οι «11» της ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Διαχείριση κρίσης και δημοσκοπικές αναταράξεις
07:19
Συνελήφθη απόστρατος στην Αυστραλία μετά από έρευνα για εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν
07:15
Έκκληση Γκουτέρες σε ΗΠΑ και Ισραήλ: «Μη βομβαρδίζετε πολιτικές υποδομές στο Ιράν»
07:10
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Από την Ουκρανία, στη Γάζα και το Ιράν: Το μεγάλο περιβαλλοντικό κόστος των πολέμων
07:08