Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Η λεία αγγίζει τις 100.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε κοσμηματοπωλείο της δυτικής Θεσσαλονίκης.
Άγνωστοι, υπό την απειλή όπλων, άρπαξαν χρυσαφικά, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι προσεγγίζει τις 100.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 09:00 το βράδυ, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στο Καλοχώρι και με απειλές άρπαξαν ό,τι κοσμήματα βρήκαν διαθέσιμα, διαφεύγοντας στη συνέχεια με αυτοκίνητο.
Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε φλεγόμενο το όχημα διαφυγής στην περιοχή του Ευόσμου. Οι δράστες φαίνεται πως το εγκατέλειψαν και το πυρπόλησαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ όπως αποδείχθηκε ήταν κλεμμένο, σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Από την Αστυνομία διεξάγεται προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.
Χατζηδάκης στο TikTok: Συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις, τιμώντας και τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις
11:42
Σέρρες: Στο «μικροσκόπιο» η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
11:31
CES 2026: Ρομπότ, νέες τεχνολογίες τηλεόρασης και «τριπλά» smartphones στις νέες τάσεις
11:22
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11