ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Μυτιλήνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος - Δηλώνει μετανιωμένος

Δολοφονία στη Μυτιλήνη: Στον ανακριτή ο συζυγοκτόνος - Δηλώνει μετανιωμένος
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συγκλονισμένη η Μυτιλήνη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας της 24χρονης, από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ενώπιον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα Σάββατο ο 25χρονος συζυγοκτόνος, έχοντας λάβει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο δράστης μέσω του συνηγόρου του, εμφανίζεται μετανιωμένος, ενώ οι γονείς της αδικοχαμένης νεαρής μητέρας, αναλαμβάνουν την επιμέλεια της εγγονής τους, με απόφαση Εισαγγελέα.

«Δεν έχουμε έρθει σε επαφή, ούτε τον είδαμε. Είμαστε στον Εισαγγελέα για την επιμέλεια. Θα την πάρουμε εμείς», δηλώνει ο πατέρας της 24χρονης στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Οι γονείς της κοπέλας θα πάρουν το εγγονάκι τους και πάμε στην Αστυνομία για να μπορέσει να υλοποιηθεί η απόφαση του εισαγγελέα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.



«Μετάνιωσε και θέλει να πάει στην κηδεία της»

«Ερωτικά είναι τα θέματα... Είναι ένας θολωμένος άνθρωπος. Φυσικά έχει μετανιώσει και φυσικά ζητά να μάθει πότε είναι η κηδεία. Κάνει μία έκκληση, η οποία είπα να μη γίνει δεκτή, γιατί λέω εκεί θα έχουμε επεισόδια», υποστηρίζει ο δικηγόρος του 25χρονου.

Τώρα, ο 25χρονος επιθυμεί να παραστεί στην κηδεία της 24χρονης, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ