Μύκονος: Διάρρηξη σε σπίτι Γάλλου επιχειρηματία - Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας
Τη θερινή τους... δράση φαίνεται ότι άρχισαν τα κυκλώματα διαρρηκτών στη Μύκονο.
Ένας Γάλλος επιχειρηματίας που έκανε διακοπές στο νησί, κατήγγειλε στις τοπικές Αρχές ότι άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα της ενοικιαζόμενης μονοκατοικίας όπου διέμενε, όσο εκείνος έλειπε, ενώ αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της άρπαξαν χρήματα και κυρίως κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Οι δράστες, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να παρακολουθούσαν το σπίτι και μόλις είδαν τον επιχειρηματία να φεύγει για νυχτερινή διασκέδαση, εισέβαλαν σε αυτό.
Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα σημεία που έψαχναν οι διαρρήκτες, ενώ «σαρώνουν» την περιοχή για κάμερες ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι κάθε καλοκαίρι οι σπείρες των διαρρηκτών που βάζουν στόχο τους τουρίστες οι οποίοι είναι ευκατάστατοι, γίνονται «πονοκέφαλος» για τις τοπικές Αρχές.
Η «ομπρέλα με το δηλητήριο»: Η δολοφονία του αντιφρονούντα που αποδόθηκε στην KGB
13:20
Φωτιά σε δασική έκταση στην Σκάλα Χαλκιδικής - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
13:08
Σέρρες: Εντοπίστηκε το όχημα των συνεργών του δραπέτη βαρυποινίτη - Πώς οργανώθηκε η απόδραση
13:04
Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: «Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει» – Απόψε η παρουσίαση του προγράμματος
12:52