Μύκονος: Διάρρηξη σε σπίτι Γάλλου επιχειρηματία - Αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας
Τη θερινή τους... δράση φαίνεται ότι άρχισαν τα κυκλώματα διαρρηκτών στη Μύκονο.
Ένας Γάλλος επιχειρηματίας που έκανε διακοπές στο νησί, κατήγγειλε στις τοπικές Αρχές ότι άγνωστοι διέρρηξαν την πόρτα της ενοικιαζόμενης μονοκατοικίας όπου διέμενε, όσο εκείνος έλειπε, ενώ αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους της άρπαξαν χρήματα και κυρίως κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Οι δράστες, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να παρακολουθούσαν το σπίτι και μόλις είδαν τον επιχειρηματία να φεύγει για νυχτερινή διασκέδαση, εισέβαλαν σε αυτό.
Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα σημεία που έψαχναν οι διαρρήκτες, ενώ «σαρώνουν» την περιοχή για κάμερες ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι κάθε καλοκαίρι οι σπείρες των διαρρηκτών που βάζουν στόχο τους τουρίστες οι οποίοι είναι ευκατάστατοι, γίνονται «πονοκέφαλος» για τις τοπικές Αρχές.
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16