Αυτοκτονία 14χρονης στο Μοσχάτο: Και τρίτη ανήλικη στα «δίχτυα» του 43χρονου;
Προφυλακίστηκε ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο.
Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος περιέγραψε πώς προσέγγισε την μαθήτρια πριν από τρεις μήνες και στη συνέχεια έκανε ερωτική σχέση μαζί της. Παραδέχτηκε τη σχέση με μία άλλη ανήλικη που είναι 16 ετών σήμερα και με την οποία είχε στενή σχέση όταν ήταν επίσης 14 ετών, για περίπου ενάμιση χρόνο. Η κοπέλα αυτή έχει ήδη δώσει κατάθεση, σύμφωνα με το Star.
Την ίδια στιγμή, σοκ έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το βίντεο που ανακάλυψαν στα προσωπικά αντικείμενα του 43χρονου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να μαγνητοσκοπούσε την ερωτική πράξη με την ανήλικη, το οποίο ήταν εν γνώσει της, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.
Η έρευνα δεν έχει σταματήσει και οι Αρχές εξετάζουν ακόμα μια περίπτωση ανήλικης, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έπεσε και εκείνη θύμα του 43χρονου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Nα σημειωθεί ότι τη Δευτέρα (27/05) έμαθε ο κατηγορούμενος ότι η 14χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της.
SPONSORED
«Κοιτάξτε πώς κλαίει»: Βίντεο με τον βασανισμό της συζύγου του αναρτούσε 32χρονος στον Ωρωπό
21:12
Ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Βούλας
21:03
«Είμαι αθώος» επιμένει ο Ιταλός - Τι κατέγραψε κάμερα το βράδυ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
20:53
Ιταλία: Η Μελόνι στέλνει 300 εκατ. ευρώ στα σχολεία για την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης
20:44