Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» παίζει και εκπληρώνει παιδικές ευχές
Κατεβάστε την εφαρμογή για καλό σκοπό και διεκδικείστε συλλεκτικά αντικείμενα αγαπημένων καλλιτεχνών
Έξι ημέρες απομένουν για να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», να διεκδικήσουμε τρία συλλεκτικά αντικείμενα αγαπημένων καλλιτεχνών και να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση τριών παιδικών ευχών.
Η πρωτοβουλία «MAD for a Cause» θα τρέχει έως τις 3 Ιουνίου και μέχρι τότε μπορούμε να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς», να συμμετάσχουμε στις δοκιμασίες και να μαζέψουμε πόντους για να κερδίσουμε το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, τις μπότες της Ελένης Φουρέιρα ή το bomber jacket του SNIK. Όσο εμείς θα παίζουμε ο ΟΠΑΠ θα κάνει πραγματικότητα τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Τα αντικείμενα που προσφέρουν οι τρεις καλλιτέχνες για καλό σκοπό βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος attica City Link, προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον των περαστικών.
Προς μεγάλη τους έκπληξη μάλιστα, μέσα στη βιτρίνα βρέθηκαν και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και μίλησαν στον Θέμη Γεωργαντά για τη συμμετοχή τους στη δράση «MAD for a Cause», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το MAD.
Δείτε το βίντεο:
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να χαρίσουμε παιδικά χαμόγελα είναι τα εξής:
- Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
- Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
- Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
Όσο εμείς θα παίζουμε, ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Μαζωνάκης: Απολογούνται οι δύο γιατροί, τι υποστηρίζουν - Οι αντιφάσεις και τα στοιχεία των Αρχών
08:27
Δίκη για τα Τέμπη: Σήμερα η πρόταση της εισαγγελέως για έλεγχο του κινητού του σταθμάρχη
08:17
Θεσσαλονίκη: Ληστεία με τσεκούρι και λοστό σε βενζινάδικο- Απείλησαν τον υπάλληλο και πήραν 500 ευρώ
08:14
Emmy 2026: Η μεγάλη βραδιά έφτασε – Ποια είναι τα φαβορί για τα μεγάλα βραβεία
08:00