Το «θαύμα» της Αλεξίας: Εκτός κινδύνου η ζωή της 8χρονης - Συνεχίζει τη «μάχη» της στο Παίδων
Μετά από περίπου ένα μήνα νοσηλείας, η 8χρονη βγήκε από την Εντατική και νοσηλεύεται πλέον στο Χειρουργικό Τμήμα του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».
Η οικογένεια της Αλεξίας εξέφρασε τη χαρά της για τη θετική εξέλιξη της υγείας του παιδιού.
«Έγινε το θαύμα», είπε ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στον Alpha.
«Είμαι χαρούμενη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας, ωστόσο ελπίζουμε η Αλεξία να επανέλθει γρήγορα γιατί μας έχει λείψει», είπε από την πλευρά της η μητέρα της 8χρονης.
Διέφυγε τον κίνδυνο η 8χρονη Αλεξία – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, «είναι απύρετη, δεν επικοινωνεί αλλά έχει ανοικτούς τους οφθαλμούς, κινεί τα άκρα ομότιμα και προφέρει ήχους. Δεν παρουσιάζει σημεία ή συμπτώματα ενδοκρανίου υπερτάσεως και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα γίνει σήμερα επανέλεγχος από τους Νευρολόγους του Νοσοκομείου προκειμένου να τροποποιηθεί η φαρμακευτική αγωγή.
Εκτιμούμε ότι έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο ζωής χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί της προγνώσεως» καταλήγει το ιατρικό
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44
Γαλλία: Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για φοροδιαφυγή
23:40