Τροχαίο στη Βάρκιζα: Κρίσιμη η κατάσταση της 14χρονης που παρασύρθηκε από μηχανή
Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», η 14χρονη που τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Βάρκιζας.
Σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο διευθυντής του νοσοκομείου, η 14χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο δεν χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά, ενώ η κατάστασή της χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Πώς έγινε το τροχαίο
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, το ατύχημα συνέβη όταν μια 14χρονη προσπάθησε να διασχίσει τηΛεωφόρο Σουνίου και παρασύρθηκε από μηχανή, στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, ηλικίας 23 και 27 ετών. Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να αποφύγει μια άλλη έφηβη που διέσχιζε τον δρόμο, κατόρθωσε να μην χτυπήσει το κορίτσι, όμως έπεσε επάνω στην 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.
Το κορίτσι διακομίσθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Παίδων».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτή είναι η διδακτέα/εξεταστέα ύλη της επόμενης χρονιάς – Σε ποια μαθήματα αυξάνεται
Βρεφονηπιακοί παιδικοί σταθμοί ΟΑΕΔ: Παρατείνεται η προθεσμία εγγραφών και επανεγγραφών
Προσφυγικό και χειραγώγηση των αναγνωστών: Θέμα αιχμής στο 5ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: «Το Ιράν εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά δεν τη θέλω» λέει ο Τραμπ - Νέες απειλές από Τεχεράνη
07:05
Καιρός: Αίθριος με τον υδράργυρο έως τους 19 βαθμούς Κελσίου - Στα 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14 Μαρτίου)
06:30
Ποια είναι τα νοικοκυριά που δικαιούνται τα Vouchers για ψώνια σε σούπερ μάρκετ
06:00