ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο - ντοκουμέντο από το θανατηφόρο δυστύχημα στη Συγγρού

Πάνος Ζάρλας: Βίντεο - ντοκουμέντο από το θανατηφόρο δυστύχημα στη Συγγρού
Facebook/Panos Zarlas

Συγκονιστικές εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το θανατηφόρο δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού ο περσινός νικητής του του ριάλιτι Power of Love, Πάνος Ζάρλας. 

Ο Πάνος Ζάρλας οδηγούσε στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνάσειου Νοσοκομείο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο.

Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος.

Η κηδεία του 28χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του, θα τελεστεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το One Channel από τη στιγμή του τροχαίου:

«Έχω το θλιβερό καθήκον να τον θάψω εδώ στη Μυτιλίνη, δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα. Κι εμάς, μας ήρθε κεραμμύδα, δεν το περίμενε κανένας από εδώ.

Δεν είμαι και σε φάση να μιλήσω τώρα. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, την είχε μόνο για να κάνει τη δουλειά του. Η μητέρα του, η οποία είναι από προχθές εκεί, είχε πάει για τα γενέθλιά του, είναι ότι μετά το πάρτι του, έφυγε για να συνεχίσει τη βραδιά του με άλλους φίλους του, νωρίτερα ήταν μαζί», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο θετός του πατέρας.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ