ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Ευριπιώτης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό

Κώστας Ευριπιώτης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό
EUROKINISSI/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Σήμερα στις 15:00 θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του, μετά τον πρόωρο χαμό του σε ηλικία 56 ετών.

Όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στο κοιμητήριο Ηλιούπολης.

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζήτησε σε όσους παραβρεθούν, αντί στεφάνων να προσφέρουν χρήματα, τα οποία θα πάνε για ενίσχυση στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Η μάχη με τον καρκίνο

Ο «παλιός» (ρόλος στο αγαπημένο σήριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά») πολέμησε την επάρατη νόσο στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν έλειψαν ποτέ η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.

Η τελευταία επιθυμία

Ο Κώστας Ευριπιώτης πριν από δύο μήνες και ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο είχε κάνει μια εξομολόγηση στο φίλο του Μάκη Δελαπόρτα. Η εξομολόγηση του 56χρονου ηθοποιού είχε να κάνει με μία από τις μεγάλες του αγάπες, το θέατρο.

«Ήθελε πολύ να παίξει, ήθελε πολύ να ξαναβρεθεί και πάλι στη σκηνή που τόσο αγαπούσε. Μού έλεγε πως νιώθει καλύτερα και πως πίστευε πως θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτήν την περιπέτεια» αποκάλυψε στο ethnos.gr ο Μάκης Δελαπόρτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ