Δολοφονία Γραικού: Ένταση έξω από τα δικαστήρια
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, με συγγενείς του Δημήτρη Γραικού και κατοίκους από τον Πεντάλοφο να έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο αναμένοντας τον 46χρονο φερόμενο ως δολοφόνο του κτηνοτρόφου.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία εμπόδισε τους συγκεντρωμένους από το να μπουν στο δικαστικό μέγαρο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
Κάποιοι κρατούσαν φωτογραφίες τού άτυχου κτηνοτρόφου, όπως επίσης ένα πανό που έγραφε ο ότι Δημήτρης Γραικός «δολοφονήθηκε δύο φορές», μία από τον δράστη και μία όταν η υπόθεση της εξαφάνισής του προτάθηκε να μπει στο αρχείο.
Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της Ε’ Τακτικής Ανακρίτριας, έχει πει στους αστυνομικούς ότι πιάστηκε στα χέρια με το θύμα και κάποια στιγμή ο 59χρονος έπεσε στο έδαφος και χτύπησε το κεφάλι του σε τσιμεντένιο κράσπεδο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Τότε, όπως ισχυρίστηκε, πανικοβλήθηκε και έθαψε το πτώμα του Δημήτρη Γραικού αλλά και το αυτοκίνητό του για να εξαφανίσει τα ίχνη.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, είχε ζητήσει και λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη ανέφερε ότι ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως του καταλογίζει το κατηγορητήριο. Όπως υποστήριξε, ο θάνατος του θύματος, ήρθε «πάνω στον καβγά».
Ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις για την εισαγωγή στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
09:18
ΗΠΑ: «Ήθελα να πυροβολήσω αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ» - Τα πρώτα λόγια του δράστη μετά τη σύλληψή του
09:01
Το 1 έως 4% των ανθρώπων «ακούν» χρώματα και «γεύονται» λέξεις – Γιατί συμβαίνει αυτό
09:00
Θοδωρής Κολυδάς: Οι τρεις εκδοχές για την ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - «Είναι νωρίς για πρόγνωση, αλλά υπάρχει σαφής τάση»
08:53