ΕΛΛΑΔΑ

«Πάντα θα είμαι με το γιατί»: Ξεσπάει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή λίγο πριν τη δίκη

«Πάντα θα είμαι με το γιατί»: Ξεσπάει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή λίγο πριν τη δίκη
Facebook

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί την Τετάρτη η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, η οποία είχε πέσει στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.

Στο εδώλιο του τριμελούς πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, θα καθίσουν τρεις νεαροί, οι οποίοι φαίνεται πως είναι αυτοί που διακίνησαν μέσω διαδικτύου τις άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης.

«Ευελπιστώ ότι έστω και λίγο αργά θα πάρει μια μικρή δικαίωση η ψυχή της»

Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, ξέσπασε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ο ερασιτέχνης φωτογράφος έτσι πως τον αποκαλούν και θα τον αποκαλώ κι εγώ πάντα μια ζωή, είναι η αρχή και το τέλος της Γαλήνης μου. Έτσι ξεκίνησε όλη η ιστορία, από εκεί ξεκίνησε και κατέληξε εκεί που ήταν να καταλήξει. Είναι η αρχή και το τέλος αυτό θα το φωνάζω μια ζωή» ανέφερε η Σταυρούλα Τομπάζη.

Ενώ τόνισε: «Δεν σεβάστηκαν τίποτα πραγματικά. Δεν σεβάστηκαν ένα κορίτσι, μια ψυχή, πάνω από όλα έναν άνθρωπο».Όσον αφορά την επερχόμενη δίκη, η κ. Τομπάζη δήλωσε πως «Δεν περιμένω κάτι το τρελό, κάτι το παρανοϊκό, απλά θα είμαι με το γιατί. Πάντα θα είμαι με το γιατί. Αλλά πιστεύω στη δικαιοσύνη και ευελπιστώ ότι έστω και λίγο αργά θα πάρει μια μικρή δικαίωση η ψυχή της Γαλήνης».

Οι γονείς και τα αδέρφια της 22χρονης καθώς και δύο συμφοιτήτριές της θα παραστούν στη δίκη ως μάρτυρες κατηγορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ