ΕΡΤ: Λάθος που προβάλαμε μόνο την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και όχι άλλες ειδήσεις
Στην παραδοχή της αστοχίας της να προβάλλει μόνο την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία άλλη είδηση της ημέρας, προχώρησε η ΕΡΤ.
Η κρατική τηλεόραση δηλώνει σε ανακοίνωσή της ότι «λυπάται γι’ αυτό», ενώ παραδέχεται ότι πραγματικά δεν πρόβαλε λοιπές ειδήσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής για τη διάλυση της Βουλής και της προκήρυξης εκλογών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του δελτίου Ειδήσεων.
Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.
Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου
03:00
Τι πρέπει να κάνετε όσοι λάβατε ειδοποιητήρια για οφειλές τελών κυκλοφορίας του 2021
02:00
Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται το πρόγραμμα μετεγκατάσταση: Οι δικαιούχοι των 10.000 ευρώ
01:00
Tιμολόγια ρεύματος: Μαζική στροφή στα σταθερά - Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
00:30