Στη Μεσσηνία ξανά για διακοπές ο Ρονάλντο
Τη Μεσσηνία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πορτογάλος άσος Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.
Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία, ο CR7 έφθασε σήμερα, μετά τις 5 το απόγευμα, με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε στο Costa Navarino, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.
Και όλα αυτά ένα χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψη του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού αστέρα στη Μεσσηνία, που είχε συνδυαστεί τότε με την υπογραφή του αυτοκρατορικού του συμβολαίου με την Γιουβέντους.
Μάλιστα, πέρυσι στη Μεσσηνία, βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της «Μεγάλης Κυρίας» και εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Ανδρέα Ανιέλι, μαζί με συνεργάτες του, ώστε να αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή του Πορτογάλου άσου.
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ: Επί ποδός πολέμου η Μέση Ανατολή: Χτύπημα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, με δολοφονία Τραμπ απειλεί το Ιράν
21:20