Καλαμαριά: Δολοφονία ο θάνατος της 63χρονης - Ήταν χτυπημένη στο κεφάλι
Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος της 63χρονης, η οποία βρέθηκε το πρωί νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η κόρη της, με την οποία ζούσε μαζί. Κατά τη μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στο πτώμα της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα, δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.
Δείτε τι δήλωσαν οι γείτονες της 63χρονης:
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26