Καλαμαριά: Δολοφονία ο θάνατος της 63χρονης - Ήταν χτυπημένη στο κεφάλι
Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος της 63χρονης, η οποία βρέθηκε το πρωί νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η κόρη της, με την οποία ζούσε μαζί. Κατά τη μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στο πτώμα της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί από το διαμέρισμα, δεν φαίνεται να προκύπτουν ίχνη παραβίασης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.
Δείτε τι δήλωσαν οι γείτονες της 63χρονης:
Νέα κακοκαιρία έως την Τετάρτη: Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «μάτι» - Βροχές και αύριο στην Αττική
07:44
Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου - Έγινε αισθητός σε Ηλεία και Αχαΐα
07:35
«Καζάνι που βράζει» η Γαλλία: Νέα επεισόδια με σχεδόν 1.000 προσαγωγές και δύο σοβαρά τραυματίες
07:28
Φώφη Γεννηματά: Μνημόσυνο για την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον θάνατό της
07:25