ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το βίντεο - ντοκουμέντο με τους κατηγορούμενους που τράβηξε ο ίδιος

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το βίντεο - ντοκουμέντο με τους κατηγορούμενους που τράβηξε ο ίδιος
EUROKINISSI/ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η δίκη των εννέα Κρητικών για την πολύκροτη υπόθεση βασανισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο, προβλήθηκε βίντεο, η λήψη του οποίου είχε γίνει μετά την αλλαγή δωματίου του Βαγγέλη στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής, από τον ίδιο, ο οποίος εμφανίζεται φαινομενικά ήρεμος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίαιης κακοποίησης εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουµάκη, που σηµειώθηκαν εντός και εκτός της Γαλακτοκοµικής Σχολής Ιωαννίνων, σε διάστημα ενός έτους και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2015.

Οι εννέα Κρητικοί συμφοιτητές του, κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι δεν παραβρέθηκαν σε καμία από τις ακροαματικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που έχουν.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, με τις αγορεύσεις των συνηγόρων και την πρόταση του Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Star, η έκδοση της απόφασης αναμένεται μέχρι το τέλος Ιουνίου και συγκεκριμένα έως τις 28 του μήνα.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε ο τηλεοπτικός σταθμός Star:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ