Καλαμαριά: Σύλληψη 33χρονου για τη δολοφονία της 63χρονης
Ένας άνδρας συνελήφθη από τη δίωξη ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 33χρονο τεχνικό, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας για κάποιες επισκευές.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τη γυναίκα και τότε της επιτέθηκε με αντικείμενο στο κεφάλι, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα.
Την 63χρονη εντόπισε χθες το πρωί νεκρή η κόρη της. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τις διωκτικές Αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν στο περιβάλλον της, καθώς είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού ο χώρος δεν βρέθηκε παραβιασμένος.
Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.
Στη φυλακή ο 51χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την 8χρονη εγγονή του στην Κέρκυρα
19:34
Θάνατος Μαζωνάκη: «Χτύπησαν δύο alarm» στην πλασμαφαίρεση αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας
19:23
Καρέ καρέ η ληστεία με τσεκούρι και λοστό σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη
19:14
ΙΣΑ για θάνατο Μαζωνάκη: «Απαγορεύται η πλασμαφαίρεση» στα ιατρεία - Πώς δίνονται οι άδειες
19:05