ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Μηνύσεις σε τέσσερα άτομα για απειλητικά μηνύματα

Υπόθεση Λαγούδη: Μηνύσεις σε τέσσερα άτομα για απειλητικά μηνύματα
facebook

Μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων πρόκειται να καταθέσει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς όπως ισχυρίζονται έχουν δεχτεί απειλητικά μηνύματα από πρόσωπα που σχετίζονται με το περιβάλλον των υπόπτων της δολοφονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις κατά όλων όσοι απείλησαν την οικογένειά του μετά το θάνατο της 44χρονης γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τέσσερα πρόσωπα –τρεις γυναίκες και έναν άντρα- των οποίων τα ονόματα έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Ξέρουμε που μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη», ήταν μερικά από τα απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας.

Ο Γιώργος Λαγούδης θα είναι πολύ σκληρός με αυτούς τους ανθρώπους που «έφτασαν στο σημείο να μη σέβονται ούτε τη νεκρή αδερφή, αλλά ούτε και αυτούς που έμειναν πίσω. Δε θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τη δικαιοσύνη. Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζει.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ