Πέθανε ο πρόεδρος της Merck Ελλάδος Γιάννης Βλόντζος
Ο Γιάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος απεβίωσε χθες, Πέμπτη (13/06/2019).
Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Γιάννης Βλόντζος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στο χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος.
«Η οικογένεια της Merck θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επαγγελματία και από σήμερα είναι φτωχότερη. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά του» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 10π.μ. Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στη Φλόγα - Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.
Ηλεκτρικό ρεύμα: Πού κυμαίνονται οι τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Αύγουστο
03:00
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30