ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: Συνελήφθη 32χρονος για πώληση λαθραίων ποτών μέσω ίντερνετ

Πέλλα: Συνελήφθη 32χρονος για πώληση λαθραίων ποτών μέσω ίντερνετ
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στην κατάσχεση περισσότερων από 2.200 λαθραίων αλκοολούχων ποτών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Πέλλα, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 32χρονου, ο οποίος «διαφήμιζε» την πώληση των ποτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μέσω ίντερνετ.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθηκε χθες Πέμπτη, τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία ποτά, τα οποία είχε σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και το οποίο κατασχέθηκε

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 281 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης, σε χώρο που χρησιμοποιούσε είχε τοποθετήσει ένα κοντέινερ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 1.980 αδασμολόγητες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 32χρονος με αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες αγγελιών, επιδίωκε την προσέλκυση υποψήφιων αγοραστών, διαφημίζοντας την πώληση των αλκοολούχων ποτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τα λαθραία ποτά αναμένεται να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ