Μυστήριο με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε στο Γουδή
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με τον εντοπισμό του πτώματος της ηλικιωμένης γυναίκας στον πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή.
Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα και δεμένο με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν δεμένα με πλαστική σακούλα.
Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ προσανατολίζονται στο σενάριο οι δράστες να μετέφεραν το πτώμα σε άγνωστο σημείο ωστόσο για αδιευκρίνιστους λόγους να το πέταξαν στη μέση του δρόμου και να τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα, δε, με κάποιες πληροφορίες φέρεται να υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος είδε τουλάχιστον ένα άτομο να αφήνει το πτώμα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.
Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα βρέθηκε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου από έναν περαστικό, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο και αποτρόπαιο θέαμα.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ η περιοχή αποκλείστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ιατροδικαστής ο οποίος δεν διαπίστωσε εξωτερικά τραύματα ή κάποιο άλλο εύρημα που να τον οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.
Φως πλέον αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για δεύτερη φορά η 77χρονη για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της
21:46
Eurojackpot 31/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 69 εκατ. ευρώ
21:32
Αραγτσί: Δεν υπάρχουν επίσημες διαπραγματεύσεις - Θα δεχθούμε μόνο πλήρη τερματισμό του πολέμου
21:27
Δικογραφία για την παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα κτηρίου στους Αμπελόκηπους
21:17