ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: «Ψάχνουμε σφαίρες για το λαγό» - Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Υπόθεση Λαγούδη: «Ψάχνουμε σφαίρες για το λαγό» - Εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Ένα νέο απειλητικό μήνυμα ήρθε να ταράξει την οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη.

«Ψάχνουμε σφαίρες για το λαγό» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα με παραλήπτη τον αδερφό της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με το Star μαζί με το μήνυμα ήρθε και μία προειδοποίηση στον αδερφό της Ειρήνης να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά τεσσάρων συγκεκριμένων ατόμων.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη έχει κάνει ήδη τρεις καταγγελίες σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αρχίσει έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων που στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα, ενώ η οικογένεια ζητά την προστασία των Αρχών, αφού όπως λένε έχουν φτάσει στο σημείο να καταγράφουν ακόμα και τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους.



«Οι απειλές δεν μας τρομάζουν» δηλώνει η οικογένεια της Ειρήνης, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να προσβάλλουν τη μνήμη της.

«Θα προχωρήσουμε στις μηνύσεις ό,τι κι αν κάνουν» είναι το μήνυμα του αδερφού της.

Μηνύσεις σε τέσσερα άτομα για απειλητικά μηνύματα

Μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων πρόκειται να καταθέσει η οικογένεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις κατά όλων όσοι απείλησαν την οικογένειά του μετά το θάνατο της 44χρονης γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τέσσερα πρόσωπα –τρεις γυναίκες και έναν άντρα- των οποίων τα ονόματα έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Ξέρουμε πού μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη», ήταν μερικά από τα πρώτα απειλητικά μηνύματα, προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας.

Ο Γιώργος Λαγούδης θα είναι πολύ σκληρός με αυτούς τους ανθρώπους που «έφτασαν στο σημείο να μη σέβονται ούτε τη νεκρή αδερφή, αλλά ούτε και αυτούς που έμειναν πίσω. Δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τη δικαιοσύνη. Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ