Γλυφάδα: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ και… «έβρεξε» λεφτά
Άγνωστοι «σήκωσαν» στον αέρα ένα ΑΤΜ στην Άνω Γλυφάδα, αφού χρησιμοποίησαν δυναμίτιδα μεγάλης ισχύος με αποτέλεσμα να... «βρέξει» λεφτά!
Συγκεκριμένα, οι δράστες ανατίναξαν στις 03:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας, μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών της περιοχής, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ιθάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, τα μέλη της συμμορίας αφαίρεσαν κασετίνες με άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ΑΤΜ και την πρόσοψη του υποκαταστήματος, ενώ χαρτονομίσματα σκορπίστηκαν σε όλο το τετράγωνο.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν τέσσερα άτομα, τα οποία μετά την επίθεση, επιβιβάστηκαν σε ασημί αυτοκίνητο και αποχώρησαν από το σημείο.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Γυμνά» τα Ιμαλάια: Αντιμέτωπη με «ξηρασία χιονιού» η υψηλότερη οροσειρά της Γης
10:23
ΚΟΣΜΟΣ
Το Πεκίνο απαντά σε Τραμπ για Γροιλανδία: «Δικαιολογία για να επιδιώξετε τα δικά σας συμφέροντα» (vid)
10:22
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Γροιλανδία: «Η άμυνά της βασίζεται σε δύο έλκηθρα με σκύλους, θα την καταλάβουμε»
10:07
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Nα επανεξεταστεί η απαγόρευση των social media σε παιδιά κάτω των 16 ετών ζητά η Meta
10:07
ΕΛΛΑΔΑ