ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συνελήφθη 42χρονη που μετέφερε ηρωίνη στα απόκρυφά της

Κρήτη: Συνελήφθη 42χρονη που μετέφερε ηρωίνη στα απόκρυφά της
Ελληνική Αστυνομία

Κρυμμένο σε απόκρυφο σημείο του σώματός της είχε μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 78 γραμμαρίων, μια 42χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη χθες, Κυριακή στο Ηράκλειο Κρήτης, με τους γιατρούς που της έκαναν τις εξετάσεις, να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, μια 42χρονη και ένας 33χρονος κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε η 42χρονη με τον 33χρονο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και στη συνέχεια τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στους δύο τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις κατά τις οποίες προέκυψε ότι η 42χρονη είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματος της μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 78 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κοινή τους οικία κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες λειτουργούσαν κατ΄εντολή 63χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ