Σε κρίσιμη κατάσταση ο 3χρονος που έπεσε πάνω του κατσαρόλα με καυτό νερό
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» νοσηλεύεται από τη Δευτέρα ο 3χρονος Α.Μ. που έπεσε πάνω του κατσαρόλα με καυτό νερό, με σοβαρά εγκαύματα.
Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η έκταση του εγκαύματος από το καυτό νερό που έπεσε πάνω του, είναι 40% και εκτείνεται κυρίως στην κεφαλή και το θώρακα.
Το αγοράκι είναι διασωληνωμένο και υποστηρίζεται με μηχανικό αερισμό. Επιπλέον, έχει ανάγκη φαρμακευτικής υποστήριξης του κυκλοφορικού συστήματος.
Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται βαριά.
CULTURE
Όσκαρ 2026: Αστεία εις βάρος του Τιμοτέ Σαλαμέ, ιστορικές νίκες και απρόοπτα στα παρασκήνια
08:53
ΚΟΣΜΟΣ
Τα κράτη του Κόλπου πιέζουν τις ΗΠΑ να «εξουδετερώσουν» οριστικά την απειλή του Ιράν
08:43
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35
ΚΟΣΜΟΣ
New York Times: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έκαιγε για πάνω από 30 ώρες - Εκατοντάδες ναύτες κοιμούνταν στα πατώματα
08:34
ΚΟΣΜΟΣ