ΕΛΛΑΔΑ

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης: Πόσο κοστολογούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας η 19χρονη

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης: Πόσο κοστολογούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας η 19χρονη
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας με «εγκέφαλο» μία 19χρονη, η οποία πουλούσε φωτογραφίες ανηλίκων στο Dark Web, μεταξύ των οποίων και της 5χρονης αδελφής της. 

Η 19χρονη από τη Βουλγαρία δρούσε στη Χαλκιδική και πουλούσε στο dark web άσεμνες φωτογραφίας δύο 16χρονων κοριτσιών και της 5χρονης αδερφής της.

Μάλιστα είχε και ειδικό τιμοκατάλογο: έπαιρνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο, σημειώνει το voria.gr.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη της μετά από σήμα της Europol στο πλαίσιο παγκόσμιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η διερεύνηση της υπόθεσης εντάσσεται σε παγκόσμια επιχείρηση για τον εντοπισμό και την αναγνώριση ανήλικων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και διακίνησης οπτικοακουστικού υλικού, μέσω διαδικτύου.Στο πλαίσιο εξειδικευμένης ψηφιακής έρευνας στο εμφανές και στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετείχε η 19χρονη Βουλγάρα και τρία ανήλικα κορίτσια, δύο 16χρονες Ελληνίδες ακόμα και η 5χρονη αδελφή της.

Μαζί με τη 19χρονη συνελήφθη και ο 25χρονος σύντροφός της, στο σπίτι του οποίου ζούσε τον τελευταίο χρόνο η νεαρή γυναίκα.

Η 19χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, ισχυρίστηκε ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού και ότι την απειλούσαν ότι θα κάνουν κακό στην οικογένειά της. Οι κατηγορίες που τη βαρύνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ