«Δεν κατάλαβα πώς έγινε»: Τι είπε ο μελισσοκόμος που φέρεται να ευθύνεται για τη φωτιά στο Λαγονήσι
Τεράστια είναι η καταστροφή που προκλήθηκε στο Λαγονήσι μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.
Η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από έναν ηλικιωμένο μελισσοκόμο που έκανε κάποιες εργασίες. Ο ίδιος είχε εγκαύματα στα χέρια του και σύμφωνα με το Star, δεν μπορούσε να καταλάβει πως του ξέφυγε η φωτιά και προκάλεσε τέτοια καταστροφή.
«Δεν κατάλαβα πως έγινε», είπε στους αστυνομικούς, ενώ ρωτούσε εάν είχε καεί κάποιο σπίτι.
Η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα κοντά σε κατοικημένη περιοχή. O Δήμος Σαρωνικού προχώρησε σε προληπτική εκκένωση δέκα σπιτιών για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, οι φλόγες, νωρίτερα, πλησίασαν αρκετά σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, φτάνοντας περίπου στα 150 μέτρα από τις περιφράξεις τους.
ΕΝΩ ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ: Πιθανά σενάρια χτυπήματος στο Ιράν εξετάζουν οι ΗΠΑ - Σκηνές χάους σε ολόκηρη τη χώρα
22:46
Μεντβέντεφ: «Η Ρωσία δεν θα ανεχτεί την ανάπτυξη ευρωπαϊκών ή νατοϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία»
22:34
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αγ. Ανδρέας – Καμίνια – Αγ. Ανδρέας του Προαστιακού Πατρών
22:22
Ριπές ανέμου με ταχύτητες πάνω απο 150 χλμ/ώρα χτύπησαν την Αλεξανδρούπολη - Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές (vids)
22:10