ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά

Καλλιθέα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά
Social Media

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκε στον ανακριτή, μετά τη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ο 35χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και για ακτιβιστική δράση. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη των ανταγωνιστών του και τα όπλα που βρέθηκαν ήταν αεροβόλα και ρέπλικες, ενώ δεν δίστασε να στείλει μήνυμα στα νέα παιδιά να μη δοκιμάζουν ναρκωτικά.

«Εγώ είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ό,τι κάνω έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση, με νόμιμα προϊόντα. Κάποια ψευδής πληροφορία δόθηκε για εμένα. Η αστυνομία ήρθε, έκανε τη δουλειά της, βρήκε μικροποσότητα κάνναβης που ήταν για προσωπική μου χρήση. Όλα τα άλλα ήταν νόμιμα. Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου αντίπαλοι, ανταγωνιστές. Ξέρω ποιοι είναι» ανέφερε ο ίδιος αφότου αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή ενώ αρνείται ότι έχει διαφημίσει τη χρήση κάνναβης μέσω του καναλιού του στο YouTube.

«Δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ, δεν έχω παρακινήσει κανέναν ποτέ. Ίσα ίσα λέω στα παιδιά να μη δοκιμάζουν κάνναβη. Συνιστώ μόνο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις. Τα όπλα ήταν ψεύτικα. Τα χρησιμοποιήσαμε παλιά σε κάποια βίντεο που ήμουν σκηνοθέτης».



Στο πλευρό του η σύντροφός του

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του ράπερ, η οποία έπεσε στην αγκαλιά του, μόλις ο 35χρονος έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Στο στούντιό του στην Καλλιθέα οι αστυνομικοί, βρήκαν ναρκωτικά, ζυγαριές ακριβείας, τρία αεροβόλα όπλα, έναν ασύρματο αλλά και μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.

Οι Αρχές παρακολουθούσαν τον 35χρονο, ο οποίος έχει και δικό του κανάλι στο Youtube, σχεδόν όλο το 24ωρο για έναν μήνα περίπου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι τον επισκέπτονταν στο στούντιό του συνεχώς ανήλικοι, αγόρια και κορίτσια.

Την ίδια στιγμή, ιδιοκτήτες διπλανών καταστημάτων, θεωρούσαν ότι ήταν μαθητές σχολής χορού που βρίσκεται στο ίδιο κτήριο.

Το στούντιο του ράπερ στην Καλλιθέα μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Mάλιστα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως φροντιστήριο ξένων γλωσσών, τα διακριτικά του οποίου υπάρχουν ακόμα στο κουδούνι και την είσοδο της πολυκατοικίας. Αυτό ήταν κάτι που εξυπηρετούσε τον γνωστό ράπερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ