ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Ο 35χρονος ράπερ δίνει απαντήσεις για τη σύλληψή του

Καλλιθέα: Ο 35χρονος ράπερ δίνει απαντήσεις για τη σύλληψή του
Instagram

Πλάνα μετά την έφοδο της αστυνομίας από το στούντιο – σπίτι του ράπερ που συνελήφθη στην Καλλιθέα για ναρκωτικά, έδειξε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Παράλληλα, ο 35χρονος Χρήστος Κανελλόπουλος, γνωστός ως Bafman, δέχθηκε να μιλήσει on camera και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, όπως είπε, αφότου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Έχω ακούσει μέχρι στιγμή διάφορους λόγους για τους οποίους υποτίθεται ότι μπήκαν σπίτι μου. Όταν μπήκαν στο σπίτι μου αρχικά ζήτησαν να ψάξουν τους υπολογιστές. Με ρωτούσαν για ανήλικα παιδιά. Είδαν ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο. Μετά ζήτησαν να ψάξουν για όπλα. Τους έδειξα τα ψεύτικα όπλα που είχα για κάποια γυρίσματα, τα οποία ήταν αποθηκευμένα σε κάποια κουτιά. Από εκεί και πέρα έψαξαν για ναρκωτικά. Τα περισσότερα ευρήματα ήταν νόμιμα προϊόντα CBD που πωλούνται στο εμπόριο και υπήρχε μια μικρή ποσότητα που ήταν για την προσωπική μου χρήση» ανέφερε ο ράπερ, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως ανταγωνιστές του «έστησαν πλεκτάνη γύρω του όνομά του» και πως τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και για ακτιβιστική δράση.

Τόνισε δε, ότι ποτέ δεν έχει παρακινήσει κανέναν να κάνει χρήση κάνναβης και ναρκωτικών παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν οι ανήλικοι που μπαινόβγαιναν στο στούντιό του.

«Άκουσα διάφορα ψέματα ότι δίνω ναρκωτικά σε παιδάκια. Γι΄ αυτό ήθελα να μιλήσω. Οι δικοί μου άνθρωποι που ξέρουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που βοηθάω τα νέα παιδιά, τα βοηθάω να μπουν στη μουσική βιομηχανία. Ποτέ δεν θα τα έβλαπτα!» τόνισε.



Κατά την έφοδο της αστυνομίας «ήμουν πολύ συνεργάσιμος. Ήξερα ότι δεν είχα κάτι παράνομο. Η χρήση κάνναβης είναι παράνομη, ήταν για προσωπική μου χρήση, είμαι υπεύθυνος των πράξεών μου. Τη χρησιμοποιώ γιατί εμένα προσωπικά με βοηθάει» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το καλλιτεχνικό του όνομα Bafman, το οποίο αρκετοί υποστηρίζουν ότι παραπέμπει στη χρήση κάνναβης, ο ίδιος ξεκαθάρισε:

«Το όνομά μου έχει να κάνει με την ακτιβιστική δράση πάνω στην κοινότητα κάνναβης. Το Bafman έχει να κάνε με την κάνναβη και με τι εκπροσωπώ. Το μουσικό κομμάτι με το ακτιβιστικό κομμάτι δεν τα έμπλεξα ποτέ».

Ερωτηθείς για το αν οι στίχοι των τραγουδιών του μιλούν για ναρκωτικά, ο ίδιος υποστήριξε ότι η «η κάνναβη δεν είναι ναρκωτικό».

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 160,7 γραμμάρια κάνναβης
  • 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας
  • 2 αεροβόλα περίστροφα
  • αεροβόλο πιστόλι
  • συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
  • φορητός ασύρματος
  • 6 τρίφτες κάνναβης
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
  • 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ