Θάσος: «Βουτιά» στο νερό έκανε φορτηγό τροφοδοσίας - Για ώρες επέπλεε στο λιμάνι
Μετά από «ανεξέλεγκτη πορεία», όπως αναφέρει το kavalanews.gr, ένα φορτηγό έκανε βουτιά στο λιμάνι των Λιμεναρίων στη Θάσο.
Τα βίντεο πολιτών κατέγραψαν εικόνες του φορτηγού που επιπλέει κοντά στη μαρίνα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το πιθανότερο σενάριο ήταν να λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το φορτηγό να διανύσει μία απόσταση εβδομήντα μέτρων - ευτυχώς χωρίς οδηγό και επιβάτη και χωρίς να συναντήσει πεζό ή αυτοκίνητο στο διάβα του - που άρχισε να τσουλάει προς το νερό.
Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε προκλήθηκαν ζημιές στα σκάφη που είχαν «δέσει» στο σημείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώ μέχρι το βράδυ λιμενικό, δύτες και ιδιώτες επιχειρούσαν να ανασύρουν από το νερό το βαρύ όχημα.
Πηγή φωτογραφίας: kavalanews.gr
«Το όχημα ενώ ήταν σταθμευμένο, λόγω της κλίσης του οδοστρώματος, άρχισε να κινείται καταλήγοντας στη θάλασσα. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ή ζημιά σε περιουσία τρίτων και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του λιμενικού.

SPONSORED
Τρίτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στην Αυστραλία μέσα σε τρεις εβδομάδες - Νεκρός 35χρονος
17:46
Τουρνάς: «Για κάθε πυρκαγιά που δεν θα ξεκινήσει, είναι μία μάχη που δεν θα χρειαστεί να δώσουμε»
17:34
Παραβιάσεις της εκεχειρίας και τυχοδιωκτισμό καταλογίζει στις ΗΠΑ το Ιράν
17:23
Καλαμάτα: Προφυλακίστηκε ο 41χρονος συζυγοκτόνος - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του
17:10