ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε πτώμα σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα

Βρέθηκε πτώμα σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα
CNN Greece

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Καλλιθέα και δικαστικός επιμελητής που θα επέδιδε ένταλμα έξωσης: Εντόπισαν μέσα σε ψυγειοκαταψύκτη το πτώμα ενός άνδρα.

Στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ευαγγελιστρίας 37, έμενε μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία έχει μήνες να δώσει σημεία ζωής.

Το πτώμα ανήκει σε 65χρονο Έλληνα ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με το αν ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σημειώνεται, ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός από την Βουλγαρία, και η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της μαζί με το παιδί της.

Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ