Νοσοκομείο Νίκαιας: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το θάνατο της νοσοκόμας - Έτσι συνέβη η τραγωδία
Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων, που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου έχασε τη ζωή της μία νοσοκόμα, η οποία πήδηξε από παράθυρο για να μην συλληφθεί.
Η γυναίκα -η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα- συνειδητοποίησε κάποια ότι γίνεται έλεγχος της αστυνομίας.
Θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και πήδηξε στο κενό. Από την πτώση της, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οδηγήθηκε στα Επείγοντα με πολλαπλά κατάγματα.
Σύμφωνα με τον Alpha, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της και της έδωσαν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 χρονών.
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Τι πρέπει να γνωρίζετε
06:00
Διακοπές Πάσχα: «Αντίστροφη μέτρηση» για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία
05:00
Ποιες αλλαγές έρχονται για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Αυστηροποίηση ποινών
04:00ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 3Κ/2025 για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00