Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο
Επίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής το εκλογικό περίπτερο του Κινήματος Αλλαγής στην Πλατεία Ελευθερίας, λίγες ώρες πριν από την άφιξη της προέδρου Φώφης Γεννηματά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ:
«Άγνωστοι έσκισαν τις αφίσες περιμετρικά του περιπτέρου και μουτζούρωσαν την εξωτερική επιφάνειά του. Ενώ εσωτερικά κατέστρεψαν τον εξοπλισμό και έσκισαν προεκλογικό υλικό.
Είναι προφανές ότι το Κίνημα Αλλαγής ενοχλεί. Ενοχλεί τους σφετεριστές του προοδευτικού χώρου, γιατί αναδεικνύει την πολιτική γύμνια τους. Ενοχλεί τους θιασώτες της συντήρησης, γιατί δεν γίνεται «βολικό» συμπλήρωμα τους».
Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται:
«Είμαστε σίγουροι, ότι ο δημοκρατικός λαός του Ηρακλείου θα δώσει την απάντηση που αρμόζει, σε όσους προσπαθούν να φιμώσουν το Κίνημα Αλλαγής, να εμποδίσουν την διάδοση των ιδεών του και την επικοινωνία του με τους πολίτες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον δήμο Φυλής
Καιρός: Ο ευρωπαϊκός καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα - Στα ύψη ο υδράργυρος
Αποχώρησε με αιχμές η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου
Δημοφιλής Ιρανή ηθοποιός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για στήριξή της στις διαδηλώσεις
23:57
«Προπολεμικό» νόμο σχεδιάζει η Πολωνία: Προετοιμάζει για την μετάβαση σε εμπόλεμη κατάσταση
23:47
Εκτέλεση Κρίστα Πάικ: Διασωληνωμένη και αναίσθητη - Eπέζησε από τη χορήγηση θανατηφόρας ένεσης
23:36
Συνάντηση Τσίπρα με διαδηλωτές αλιείς στην Θεσσαλονίκη: «Να στηριχθούν οι άνθρωποι της παραγωγής»
23:25