Φωτιά Φυλή: Από αναθυμιάσεις πέθανε ο 48χρονος
Ένας 48χρονος πατέρας ενός παιδιού άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε περιοχή του δήμου Φυλής, όπου ξέσπασε μεγάλη φωτιά.
Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο εργοστάσιο ασβεστοποιίας, όπου εργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, είπε στους συναδέλφους του ότι δεν αισθανόταν καλά και πήγε να ξαπλώσει.
Τον βρήκαν αναίσθητο και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με το δελτίο του Star, ο 48χρονος έχασε τη ζωή του από αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω των αναθυμιάσεων που υπήρχαν στην περιοχή εξαιτίας της πυρκαγιάς.
Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του, ο οποίοι περιέγραψαν λεπτό προς λεπτό τις σκηνές που εκτιλύχθηκαν.
Η φωτιά, που δημιούργησε αποπνικτική ατμόσφαιρα στο σημείο, τέθηκε υπό μερικό έλεγχο μερικές ώρες μετά την εκδήλωσή της.
Στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 1 ελικόπτερο και 1 αεροσκάφος.
Οι δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή μέχρι την πλήρη κατάσβεσή της φωτιάς.
Μήνυμα αρχιεπισκόπου Αμερικής για 250 χρόνια από την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας
20:30
Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση φωτιάς από αμέλεια
20:19
Συναγερμός στο Μαρούσι: Στο νοσοκομείο άνδρας που τραυματίστηκε από κατάρρευση μεσοτοιχίας
20:09
Καλλιθέα: Συνελήφθη 73χρονος επιδειξίας που παρενόχλησε 6χρονη και 18χρονη
20:04