ΕΛΛΑΔΑ

Λίμνη Πλαστήρα: Ψάρεψε τεράστιο γουλιανό 70 κιλών

Λίμνη Πλαστήρα: Ψάρεψε τεράστιο γουλιανό 70 κιλών
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Έναν τεράστιο γουλιανό βάρους 70 κιλών και μήκους 2,15 μέτρων ψάρεψε πριν από δύο Κυριακές ο κ. Στέφανος Κρομμύδας στη Λίμνη Πλαστήρα.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκει κάτι τέτοιο σε μεγάλο βάθος της λίμνης.

Πριν από δύο χρόνια, στις 10 Ιουνίου του 2017, ο κ. Κρομμύδας είχε βουτήξει και πάλι στη Λίμνη Πλαστήρα και είχε βγάλει ένα γουλιανό 57 κιλών. Ωστόσο, πριν από δύο Κυριακές, ξεπέρασε το ρεκόρ του και έγινε πάλι θέμα συζήτησης.

Ο κ. Κρομμύδας, παρότι είναι 72 ετών, βουτάει σε βάθη 6-7 μέτρων στη λίμνη και να αναζητά τους γουλιανούς ανάμεσα σε κλαδιά και κορμούς που βρίσκονται στο βυθό, σημεία που τα συγκεκριμένα ψάρια «φωλιάζουν» κατά την διάρκεια της ημέρας (το βράδυ βγαίνουν για βοσκή).

Σε ένα τέτοιοι σημείο εντόπισε και το μεσημέρι της Κυριακής τον γουλιανό που αλίευσε με το ειδικό γουλιανοντούφεκο (ψαροντούφεκο), όπως λέει ο ίδιος. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν επιχειρείς να βγάλεις το τεράστιο και πολύ δυνατό ψάρι έξω, πράγμα που το κατάφερε μια χαρά, όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Δεν συμβαίνει όμως πάντα αυτό αφού υπήρξαν φορές που υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το ψάρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ